KOMPENDIETS UPPBYGGNADEN HÄLSOSAM KOSTHÅLLNING ÄR INTE SVART PÅ VITT!

DEL 1.

VAD ÄR ENERGI

OCH VART HITTAR

VI DENNA?

Det är lätt att "bara göra" när någon säger åt en, men det är oftast en tillfällig lösning där man gör sig själv en björntjänst, hållbar hälsa skapas genom att förstå och därifrån kunna skapa egna bestående lösningar. Därför förklaras det på ett väldigt enkelt sätt i första delen av kompendiet vad energi är för något, vart man hittar denna och hur denna används för olika funktioner.


"Köp en fisk så har du mat för dagen, lär dig att fiska så har du tillgång till mat resten av livet!" - (modifierat) gammalt ordspråk

DEL 2.

HUR MYCKET ENERGI BEHÖVER JAG OCH HUR ANPASSAR JAG DET JAG ÄTER EFTER MITT BEHOV?

Vi är alla olika med unika bakgrunder, förutsättningar, levnadsförhållanden, samt målsättningar. Det viktigaste är inte vad som har funkat för någon annan, utan vad som funkar för dig. Det är det enda som är intressant och är också det handboken hjälper dig att identifiera.


Med kompendiet så lär du dig att lägga en grund för ditt energibehov, som sedan "anpassas" och blir mer exakt successivt när vi märker resultat av detta. Allteftersom resultaten tickar in så får du även hjälpen att uppdatera denna för att du hela tiden ska röra dig i önskad riktning.

DEL 3.

SÄTTA UPP EN HÅLLBAR & GENOMFÖR BAR PLAN

Med hjälp av "planeraren" i kompendiet så kommer du att kunna fylla i hur du vill att dina veckor ska se ut, vad du ska äta och när med hjälp av receptbanken, som du också får tillgång till under tiden du genomför detta, samt även att hålla koll på din "livskvalitet" för varje vecka. Allt detta för att främst behålla fokuset, men också för att det lättare ska gå att analysera när det eventuellt behöver göras korrigeringar.


Syftet med detta är att ge makten till dig att styra din hälsa, att aldrig behöva "chansa" dig fram och känna att du har kontroll över situationen. Känner man att man ändå behöver personlig feedback/rådgivning så finns även detta som en utökad produkt/tjänst som baseras på det paket man köper.

RECEPTBANK MED

CA 300 RECEPT

ELLER VÄLJ ATT KOMBINERA DINA EGNA RECEPT!